Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ποδόσφαιρο

Όπως φαίνεται και από τα παρακάτω ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, και έχοντας το μεγάλο τπυ star Djimbril Cisse σε εξαιρετική φόρμα. Φυσικά κανείς δεν ξέρει αν η ομάδα θα καταφέρει να διατηρηθεί στο ίδιο tempo, και ελπίζοντας σε νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός, που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο πάιζοντας στα περισσότερα παιχνίδια με τους αναπληρωματικούς (!) παραμένει μια πολλή δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα!
Το πλέον όμως επίκαιρο θέμα είναι εκέινο της Α.Ε.Κ
Η διοίκηση της ένωσης μοιάζει ανήμπορη να δώσει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, ιδιαίτερα μετά το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Χ. Κοζώνη. Θα βρεθεί λύση, ώστε μία από τισ ιστορικόρ\τερες ελληνικές ομάδες να μην οδηγηθεί σε διάλυση; Φαίνεται πως ναι!
Ας περάσουμε τώρα στους ουραγούς της βαθμολογίας. Ο Πανθρακικός είναι με το ενάμιση πόδι στην Β΄εθνική και η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό ώστε να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο πρόσωπο την επόμενη σεζόν. Από εκέι και πέρα υπάρχει ένα ντέρμπι, με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή , Λάρισα, Λεβαδεικό και Ατρόμητο να προσπαθούν να απομακρυνθούν από την ¨επικίνδυνη ζώνη¨. Ποιά ομάδα λέτε να καταφέρει να αγωνιστεί και του χρόνου στα "μεγάλα σαλόνια";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου