Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

B΄ΕΘΝΙΚΗ

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ομάδα των Σερρών, αντιπροσωπεία της οποίας βρέθηκε κοντά σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, Ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού, Παύλος Δημητρίου, ο γιατρός της ομάδας Τάσος Χριστοφορίδης και οι ποδοσφαιριστές μας, Δημήτρης Ανάκογλου και Γιώργος Παπαδόπουλος παραβρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κέντρου Διημέρευσης και Αποθεραπείας παιδιών με ειδικές ανάγκες «Πνοή». Ευχές και δώρα ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

«Αυτές τις Άγιες Ημέρες όλοι μας πρέπει να είμαστε κοντά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η επαφή μου με αυτά τα παιδιά ήταν συγκλονιστική και τα ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου έδειξαν. Εύχομαι η γέννηση του Κυρίου να φέρει τα καλύτερα σε όλους μας», δήλωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου στο panserraikos.eu και από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε:

«Η χαρά που καθρεφτιζόταν στα πρόσωπα των παιδιών κατά τη διάρκεια της γιορτής, ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας. Πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα τους. Εύχομαι η νέα χρονιά να εκπληρώσει τους στόχους όλων και το 2010 να φέρει γαλήνη και ηρεμία στις ψυχές των ανθρώπων».

Η ομάδα των Σερρών αντιμετωπίζει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τον Ολυμπιακό Βόλου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου